نحوه طراحی دکوراسیون اتاق خواب کوچک

نوشته شده توسط:افلب غفقی | ۰ دیدگاه

عنوان: لوستر و آباژور بسیار زیبا در دکوراسیون منزل

این مقاله درمورد دکوراسیون سنتی می باشد.

آشپزخانه یکی از مکانهایی است که بسیاری از خانم های خانه دار بیشتر وقت خود را در آن صرف میکنند پس باید به دکوراسیون آن اهمیت داد و دکوراسیون شیک آشپزخانه را در طراحی دکوراسیون داخلی منزل در اولویت قرار داد. آشپزخانه را هم مانند یکی از اتاق‌های خانه تصور کنید. این مکان هیچ فرقی از نظر زیبایی با بقیه جاها نباید داشته باشد بنابراین همان‌قدر که به رنگ در و دیوار اتاق‌های خانه توجه دارید باید به این مکان عزیز هم دقت کنید؛ نه کمتر که حتی بیشتر. برای اینکه آشپزخانه‌های امروزی با طراحی خاص‌شان دیگر کم‌کم دارند به قسمتی از سالن پذیرایی تبدیل می‌شوند و نزدیکی این دو قسمت با هم آن‌قدر زیاد است که نمی‌توان برای هر کدام یک طراحی جدا در نظر گرفت. پس به طراحی آشپزخانه بی‌توجه نباشید؛ مثلا چرا هیچ‌وقت به رنگ سقف آشپزخانه دقت نمی‌کنید. آشپزخانه تنها مکان خانه است که غیر از روزهای آخر سال کسی نگاهی به آن نمی‌اندازد. در حالی که به خاطر همان عنصر نزدیکی به سالن پذیرایی می‌توان با رنگ کردن سقف آشپزخانه زیبایی منزل را دوبرابر کرد.

رنگ کردن سقف آشپزخانه با یک رنگ شاد و انتخاب همان رنگ برای جزیره حس خوبی به تمام خانه می‌دهد. حتی برای سطح زمین آشپزخانه هم باید درست تصمیم بگیرید. جنس سطح آشپزخانه باید با جنس باقی سطوح خانه هم‌خوانی داشته باشد. حالا از نظر بافت نشد اما از نظر رنگ، بهتر است رنگ سرامیک‌های آشپزخانه با سرامیک یا لمینیت‌های بیرون یکی باشد. فقط یادتان باشد برای کف آشپزخانه هر انتخابی می‌کنید درست! اما دست از سر قالی و قالیچه‌ها ‌بردارید. دیگر خیلی وقت است که مادربزرگ‌ها هم زیراندازهای آشپزخانه را به زیرزمین برده‌اند!

 
یک جزیره ی آشپزخانه اشتباه را انتخاب نکنید.

وقتی موضوع جزیره های آشپزخانه مطرح می شود ما معمولا به ذخیره سازی بیشتر، فضای تدارکات و سرویس دهی بهتر در آشپزخانه فکر می کنیم، اما واقعیت این است که جزیره های آشپزخانه می توانند فضای زیادی را اشغال کنند. انتخاب جزیره نامناسب یا قرار دادن آن در نقطه ای اشتباه می تواند ناگوار باشد، مخصوصا در فضای کاری می تواند باعث به هم ریختگی شود. جزیره هایی که مانع رفت و آمد به سینک، یخچال، اجاق گاز و سایر نواحی کاری اصلی می شوند، باعث ایجاد تنگنا و مزاحمت می شوند. ابعاد مینیمم یک جزیره باید 4 فوت طول و کمی بیشتر از 2 فوت عرض داشته باشد، اما باید فضایی برای افراد جهت حرکت کردن و کار کردن در اطرافش وجود داشته باشد. متخصصان توصیه می کنند که اگر آشپزخانه ای حداقل 8 فوت عرض و 12 فوت طول نداشته باشد، باید از قرار دادن جزیره آشپزخانه اجتناب کرد.

 

از بازیافت چشم پوشی نکنید.

این روزها، با ظهور عمل بازیافت، رسیدگی به زباله ها در طراحی آشپزخانه فراتر از قرار دادن یک سطل زباله در زیر سینک شده است. از آنجایی که بازیافت تبدیل یک عمل متداول شده است، برای مدیریت زباله های خود آماده باشید و از سطل زباله های تفکیک شده در طراحی آشپزخانه خود بهره ببرید.

 

ظروف زیبای خود را به کابینت ها نبرید!

درست است که کابینت‌ ها را برای قرار دادن ظرف و ظروف آشپزخانه درست کرده‌اند اما مساله این است که همه بار فضاسازی در آشپزخانه و زیبایی آن را نباید این سازه‌های فلزی یا چوبی برعهده بگیرند. شاید شما از بهترین جنس کابینت با زیباترین رنگ‌ها برای چیدمان آشپزخانه‌تان استفاده کرده باشید اما کابینت‌ها زمانی زیباتر می‌شوند که مکمل‌هایی داشته باشند؛ اجناسی از جنس لوازم مخصوص آشپزخانه. بگذارید ساده‌تر بگوییم. چرا به این فکر نیستید که ظرف‌های سرامیکی رنگی‌تان را جوری در دسترس قرار دهید که هم شما از هر روز دیدن‌شان لذت ببرید و هم مهمانی که در سالن پذیرایی با کنجکاوی به در و دیوار آشپزخانه شما زل زده است. این روزها دیگر کسی همه فضای آشپزخانه را با کابینت‌های سرتاسری نمی‌پوشاند. طراحان دکوراسیون معمولا بالای گاز یا دیوارهای کناری آشپزخانه طاقچه‌هایی نصب می‌کنند و ظرف‌ها را در دید قرار می‌دهند؛ البته نه به شکل یک جاظرفی یا بوفه. ظرف‌ها نه باید روی هم تلنبار شده باشند و نه خیلی کلاسیک و رسمی باشند؛ البته این کار را زمانی انجام دهید که از خودتان اطمینان دارید و می‌دانید همیشه آدم منظمی هستید و ظرف‌ها را با دقت و ترتیب خودشان روی طاقچه‌ها قرار می‌دهید وگرنه با طراحی طاقچه در آشپزخانه یک انباری دیگر درست نکنید!

در این مقاله درمورد دکور سنتی اشاره ای شده است

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...